Курси НБУ $ 41.01 € 44.40
Голова Молодіжної ради Волині став лауреатом Премії Кабінету Міністрів України

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Голова Молодіжної ради Волині став лауреатом Премії Кабінету Міністрів України

На засіданні Уряду прийняли проєкт розпорядження «Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» молодим МЕГАактивним людям нашої країни

Серед них – голова Молодіжної ради Волині Лебедь Богдан.

Про це повідомляє Департамент культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

Премія присуджена за національно-патріотичне виховання громадян, утвердження національної ідентичності громадян на основі духовних цінностей українського народу, національної самобутності, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, самовідданість, виявлену в захисті незалежності і територіальної цілісності України, популяризацію серед молоді служби у Збройних Силах та інших утворених відповідно до закону військових формуваннях та правоохоронних органах.

«Коли на сайті Кабінет Міністрів України з’являються прізвища на присудження Премій для волинян-подвижників спорту, молодіжної політики – це для нас ПОДІЯ, ВТІХА та НЕВИМОВНЕ ПОЧУТТЯ РАДОСТІ.

Богдане, віримо що твої плани, мрії та задуми будуть такими ж успішними, як і твоя перемога. Успіхів у розбудові молодіжної політики нашого регіону, країни. У тебе все вдасться!» – йдеться в дописі.

Щиро вітаємо нашого лауреата Премії!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Нейрохірург з Луцька отримав медичний «Оскар».

Реклама Google

Telegram Channel