Курси НБУ $ 41.01 € 44.40
Сумні новини: війна забрала життя Героя з Волині Руслана Подзізея

Вічна пам’ять Герою!

Фото ілюстративне / facebook.com.

Сумні новини: війна забрала життя Героя з Волині Руслана Подзізея

Іваничівська громада втратила Захисника

І знову пекучий біль і гіркий смуток війни в Іваничівській громаді: на Донеччині 29 липня 2024 року загинув житель села Древині, старший солдат Руслан Подзізей, 1973 року народження.

Про це повідомляє Іваничі Селищна Рада.

Подзізей Руслан Тарасович проходив службу механіком-водієм медичного пункту 3-го механізованого батальйону військової частини А4447. Відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок, за Україну, її свободу і незалежність, загинув внаслідок ворожого удару FPV дроном в бронемашину під час виконання бойового завдання в районі Покровського району Донецької області.

Повідомляємо мешканців Іваничівської територіальної громади про те, що очікуємо прибуття тіла загиблого Героя Руслана Подзізея 1 серпня 2024 року додому по маршруту Володимир – Іваничі. З міста Володимир траурний кортеж вирушить орієнтовно о 11.30 годині. Кортеж буде рухатися з м. Володимир у село Древині (орієнтовно о 12.00 годині) до батьківського дому, далі кортеж зупиниться о 12.30 годині у селищі Іваничі (вулиця Заводська, 14), де проживав загиблий військовослужбовець. Траурний кортеж рухатиметься далі по вулицях Заводській, Валовій, залізничній площі, Грушевського, Вільної України до Свято-Покровського храму, де відбудеться чин похорону о 13.00 годині. Для підвезення мешканців громади прибуде автобус о 12.00 годині в с. Древині до батьківського дому.

У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю Героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи біль втрати з рідними та близькими Захисника України, який до останнього подиху віддано боронив рідну землю.

Повідомляємо мешканців Іваничівської селищної територіальної громади про те, що 31 липня, 1 та 2 серпня 2024 року оголошено днями жалоби у зв’язку із загибеллю військовослужбовця Руслана Подзізея.

Для вшанування пам’яті військовослужбовця просимо приспустити Державні Прапори з чорними стрічками на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій та обмежити проведення розважальних заходів.

Просимо жителів громади гідно зустріти нашого Героя коридором пошани та провести в останню дорогу…

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel