Курси НБУ $ 41.01 € 44.40
На цьому відрізку дорога Луцьк-Любешів нагадує місячні кратери

Незабаром дорожники розпочнуть роботи в Любешівській Волі.

Фото «Нове життя».

На цьому відрізку дорога Луцьк-Любешів нагадує місячні кратери

Шлях по Любешівській Волі таки відремонтують

Наразі ділянка автошляху Р-14, що пролягає цим населеним пунктом, нагадує місячні кратери. Тож проїхати нею – неабияке випробування.

Хоча фактично до самого початку села з боку Седлища дорогу недавно відремонтували. Як і інші відрізки Р-14 сполученням Луцьк-Любешів. Також минулого тижня залатали дірки і від виїзду з так званого «кільця», що на околиці селища, до знаку «Любешів». А ось далі і до самої Любешівської Волі поки що жодних ремонтних робіт не проводилося.

«Чому скрізь відремонтували дорогу, а в нашому селі – ні?» – відповідь на таке запитання жителі і жительки Любешівської Волі попросили допомогти отримати у відповідних фахівців дорожньої служби, пише місцева газета «Нове життя».

Але причин хвилюватися в наших краян немає, запевняє Вадим Черевко, майстер ТОВ «Волиньдорбуд», яке й виконує ремонтні дороги на Р-14.

«Наразі нашу бригаду спрямували на інший автошлях, а саме той, що сполучає Седлищі і Камінь-Каширський. Як тільки там завершимо роботи, перейдемо знову на Р-14. Тому, думаю, ремонт дорожнього покриття по Любешівській Волі і до Любешова – це лише питання часу. Просто людям потрібно трішки почекати», – запевнив Вадим Володимирович.

Реклама Google

Telegram Channel