Курси НБУ $ 41.01 € 44.40
Страшна до сліз звістка прийшла на Волинь: на передовій загинули 5 наших земляків

Зупинись! Віддай шану останньому шляху Героїв!

Фотоколаж із сайту armyinform.com.ua.

Страшна до сліз звістка прийшла на Волинь: на передовій загинули 5 наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

31 серпня в громадах Волинської області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще п'ятеро бійців з нашого Поліського краю.

Це – Юрій Шлапчук, Руслан Подзізей, Дмитро Міцевський, Володимир Охримчук і Василь Кузьмич, інформує «Суспільне Луцьк».

Василь Кузьмич

34-річний солдат із села Розничі Василь Кузьмич служив на посаді водія санітарного пункту механізованого батальйону. 18 липня 2024 року волинянин отримав важкі поранення в районі населеного пункту Побєда на Донеччині.

Василь Кузьмич.
Василь Кузьмич.

 Як повідомили у Колківській громаді, військовослужбовець помер 25 липня у Запорізькій клінічній лікарні. Прощання з Василем Кузьмичем відбудеться 1 серпня.

Руслан Подзізей

29 липня 2024 року в боях у районі Покровського району на Донеччині загинув старший солдат з села Древині, повідомили в Іваничівській громаді. Волинянину було 50 років, він служив на посаді механіка-водія медичного пункту.

Руслан Подзізей.
Руслан Подзізей.

 Відомо, що боєць загинув внаслідок російського удару FPV-дроном в бронемашину. Попередньо, прощання з Русланом Подзізеєм відбудеться у четвер, 1 серпня. У громаді оголосили триденну жалобу.

Дмитро Міцевський

Про втрату також повідомили у Горохівській міській раді — на війні загинув 38-річний військовослужбовець Дмитро Міцевський.

 

 Волинянин був навідником десантно-штурмового відділення. Останній бій солдат прийняв 30 липня під час виконання бойового завдання у Сумській області. Дату і місце прощання з полеглим захисником повідомлять пізніше.

Володимир Охримчук

26 липня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівка Перша Покровського району Донецької області загинув військовослужбовець Володимир Охримчук

Володимир Охримчук.
Володимир Охримчук.

 Як повідомили у Рожищенській міській раді, механіку-водію розвідувального взводу механізованого батальйону було 49 років. У Громаді оголосили триденну жалобу.

Юрій Шлапчук

1 серпня в Мар'янівській громаді прощатимуться з полеглим у бою 40-річним військовослужбовцем із села Галичани Юрієм Шлапчуком.

Юрій Шлапчук.
Юрій Шлапчук.

 Останній бій волинянин, який служив з червня 2024 року, прийняв 29 липня поблизу населеного пункту Желанне Покровського району на Донеччині. Юрія Шлапчука поховають у рідному селі.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: Луцький лицар просить підтримати збір на авто для свого підрозділу.

Реклама Google

Telegram Channel