Курси НБУ $ 41.01 € 44.40
«Динамо» громить друзів путіна із загальним рахунком – 9:2!

Волинь-нова

«Динамо» громить друзів путіна із загальним рахунком – 9:2!

І гарантує собі єврокубкову осінь

Після розгрому в Любліні 2:6 серби погрожували не тільки зробити в рідних стінах камбек, а ще й... поламати ноги гравцям «Динамо». А вчергове самі зламали собі «зуби».

Наші і в лігві ворога розтрощили друзів путіна – влітку  «Партизан» їздив на турнір в росію – і довели, що серби ще замало кашіз'їли,щоб змагатися з підопічними Олександра Шовковського.

Ліга чемпіонів. Раунд Q2. Матч-відповідь (перший матч – 2:6). «Партизан» (Белград, Сербія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 0:3 (0:1 –  Ярмоленко, 16хв.;  0:2 – Ванат, 68, з пен.; 03 – Караваєв, 90+3).

«Динамо»: Бущан – Караваєв, Дячук (Біловар, 54), Попов, Дубінчак – Піхальонок, Шапаренко (Лонвейк, 69) – Ярмоленко (Кабаєв, 69), Буяльський (Андрієвський, 69), Волошин – Ванат (Супряга,79).

Стадіон: «Партизан» (Белград, Сербія). Арбітр: Маріан Барбу (Румунія).

Реклама Google

У третьому раунді кваліфікації ЛЧ підопічні Олександра Шовковського зустрінуться із «Глазго Рейнджерс» із Шотландії. Поєдинки відбудуться 6 та 13 серпня.

До речі, у Белграді кияни перервали 14-матчеву серію з пропущеними голами в єврокубках.

Завдяки перемозі над «Партизаном» «Динамо» гарантувало собі участь в основі одного з двох єврокубків: Лізі чемпіонів або Лізі Європи.

У разі поразки у зустрічі з «рейнджерсами», динамівці шляхом представників ліг вирушить в основний етап ЛЄ 2024/25. У разі перемоги – Q4 Ліги чемпіонів.

Читайте також: Пропустивши першими, київське «Динамо» розтрощило «друзів путіна» – 6:2!.

Telegram Channel