Курси НБУ $ 41.01 € 44.40
Сьогодні на Волинь назавжди повертається загиблий Герой

Вічна пам’ять і слава Герою!

Фото – Суспільне Луцьк.

Сьогодні на Волинь назавжди повертається загиблий Герой

До Мар’янівської селищної територіальної громади знову надійшла трагічна звістка

29 липня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу з боку регулярних військ збройних сил рф поблизу населеного пункту Желанне, Покровського району, Донецької області, отримав поранення несумісні з життям та загинув житель села Галичани, солдат ШЛАПЧУК Юрій Олександрович (на фото).

Він народився 09.04.1984 року. Чоловік був призваний Луцьким РТЦК та СП цього року 15 червня,

Про це повідомляє Мар’янівська селищна рада.

Загиблого Героя зустрічатимуть 1 серпня 2024 року о 10 год 20 хв. з міста Горохів до домівки в село Галичани (трасою Горохів – Берестечко).

Після прощання із загиблим Героєм вдома цього ж дня року відслужиться чин похорону в Свято-Петро-Павлівському храмі села Галичани.

Поховання відбудеться на кладовищі селі Галичани.

Громада просить жителів селища Мар’янівка, сіл Цегів, Борочиче, Широке, Галичани, Хмельницьке, Новий Зборишів та інших населених пунктів громади гідно вшанувати Захисника України і висловлює щире співчуття мамі, рідним та близьким загиблого.

Вічна шана, честь і слава Герою!

Відповідно до розпорядження селищного голови від 31.07.2024 №77-р «Про оголошення в Мар'янівській селищній територіальній громаді днів жалоби» 1-2 серпня 2024 року в Мар'янівській територіальній громаді оголошено днями жалоби.

Читайте також: Страшна до сліз звістка прийшла на Волинь: на передовій загинули 5 наших земляків.

Реклама Google

Telegram Channel