Курси НБУ $ 41.01 € 44.40
Порошенко показав як РЕБ «Ай-Петрі» «посадив» російський «SuperСam»

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

Порошенко показав як РЕБ «Ай-Петрі» «посадив» російський «SuperСam»

Петро Порошенко показав як комплекс протидії ворожим засобам радіотехнічної розвідки «Ай-Петрі» приземлив російський дрон «SuperСam»

«Це ніщо інше, як російський розвідувальний дрон «SuperСam». Він міг навести російську артилерію на військове укриття чи скерувати політ КАБу чи Ланцета. Одне їхне вдале полювання — це знищена САУ/БМП/БТР/танк, зруйнований бліндаж. Але наш комплекс протидії ворожим засобам радіотехнічної розвідки «Ай-Петрі» впорався швидше — «посадив» пташку до того, як вона виконала своє завдання», – написав п’ятий Президент України у Facebook.

 

 «В результаті: група протидії технічним розвідкам центру ПДТР ГШ ЗСУ, який працює на наших комплексах, врятувала життя українських воїнів та броньовану техніку від російського вогню», – зазначив Порошенко. Він додав, що тепер військові вивчатимуть ворожий дрон.

 

 «Тактика росіян незмінна: тиснути живою силою, закидати дронами та випалювати все навколо артилерією. А ми маємо підлаштовуватись до характеру війни, а це означає бути технологічними та боротись за рахунок новітніх технологій», – наголосив Порошенко.

 

 Як відомо, у листопаді минулого року Петро Порошенко інвестував у розробку новітньої системи РЕБ «Ай-Петрі». Наразі сума інвестицій сягнула 200 млн грн. На фронті вже працюють два десятки цих комплексів.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel