Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Як вам таке від дружньої країни?

Кровопивця путін потирає від задоволення ручками...

Фотоколаж із сайту newsua.one.

Як вам таке від дружньої країни?

Відчувши «запах мʼяса» щодо вступу в ЄС/НАТО, тепер наші «друзі» пригадують нам усе, що завгодно – від «угорської нацменшини» до ОУН-УПА

Польський парламент (сейм) засудив ОУН та УПА. Тобто, засудив українців, які боролися за існування України. України, яку ми маємо зараз.

Проголосували за це, УВАГА – 427 депутатів, тобто майже 100%.

Як вам таке від дружньої (???) країни?

При чому змінюються влади, премʼєри, опозиції, а вони – за одне і те саме. В голові – імперська каша у вигляді «Волинської трагедії» та «ОУН УПА».

Але цікаве інше.

Чим більше у світі та в Україні говорять про «мирні перемовини» і про «поступки» – тим більше борзіють «сусідушки». І це – не лише про росію. Це і про Угорщину та Польщу. Тим більші їхні вимоги.

А ще, відчувши «запах мʼяса» щодо вступу в ЄС/НАТО, тепер наші «друзі» пригадують нам усе, що завгодно – від «угорської нацменшини» до ОУН-УПА.

Реклама Google

Щось у 2022 році вони всі тихенько мовчали, бо розуміли, що Україна зупиняє ворога, і зупиняє ефективно. А зараз, коли з кожної праски нам намагаються просунути «мʼяку капітуляцію», то вже нас готові шматувати та принижувати.

До речі, щодо останньої ухвали, то в її тексті навіть нацисти та СРСР виглядають куди краще, ніж українці, які, бачте, осмілилися боротись за те, щоб жити, існувати, говорити своєю мовою…

Андрій СМОЛІЙ, політичний експерт, громадський діяч, юрист-міжнародник, телеведучий Еспресо.tv.

Читайте також: Люди – не дурні. Але з ними треба говорити.

Telegram Channel