Курси НБУ $ 41.14 € 44.40
Волинська легкоатлетка Марія Сахарук: «Під час дистанції на Ейфелеву вежу ніхто не звертав уваги»

«Результат непоганий, але для боротьби за медалі його недостатньо».

Фото із сайту uaf.org.ua.

Волинська легкоатлетка Марія Сахарук: «Під час дистанції на Ейфелеву вежу ніхто не звертав уваги»

Уродженка Луцька Марія Сахарук прокоментувала свій виступ на олімпійських змаганнях зі спортивної ходьби на 20 кілометрів

«Певні зміни в підготовці до старту почалися вже тоді, коли його перенесли на 30 хвилин.

Проте погода спочатку була непоганою, та після десятого кілометру сонце вийшло вже досить сильно. Учасниці поділилися на дві групи. Розуміла, що в першій мені буде трішки зашвидко починати, тому вирішили з тренером, що краще йти в другій. Поступово наша група почала розпадатися – сонце, певно, вносило свої корективи. Й далі вже кожен тримав темп, на який був готовий, – заявила Марія в коментарі «Суспільне Спорт».

– З одного боку, результат непоганий – вищий за міжнародника на 2:50 хвилини. Але для боротьби за медалі й певні місця, його недостатньо. Звісно, хотілося пройти краще, та маємо те, що маємо. Траса була швидкісною, я це помітила ще напередодні на розминці. Але бруківка й спуск дали по ногах. Все ж коли вона рівна, це зручніше.

Фото із сайту uaf.org.ua.

«Результат непоганий, але для боротьби за медалі його недостатньо».

Фото із сайту uaf.org.ua.

 Визначні пам’ятки? Під час дистанції на Ейфелеву вежу навіть ніхто не звертав уваги, йшли як по звичайній трасі. Навколо було настільки багато вболівальників, всі кричали, навіть не було такого моменту, коли можна було на щось подивитися. Йшли сконцентровані на собі й боролися за своє місце під сонцем. А от вчора під час розминки її було прекрасно видно. Й це було круто!», – розповіла Сахарук.

Нагадуємо, що Марія Сахарук із результатом 1:30:12 посіла 17-те місце в Парижі-2024.

Що відомо про скороходку Марію Сахарук

Марія Сахарук – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (спортивна ходьба). Спортсменка народилася 14 жовтня 1995 року у Луцьку. Марія починала спортивну кар’єру у ДЮСШ Луцького району.

Нині дівчину тренує Борисюк Валентина Іванівна. На Олімпіаді у 2021-му волинянка стала єдиною з усіх українських скороходів, яка ввійшла до топ-20. Марія посіла 19-те місце, подолавши 20 кілометрів за 1:34:04 години.

Сьогодні в Парижі 28-річна Марія Сахарук із результатом 1:30:12 посіла 17-те місце.

Читайте також: Сергій Куліш настріляв для України «срібло».

Реклама Google

Telegram Channel