Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Російська влада визнала Порошенка «терористом та екстремістом»

Петро Порошенко.

Фото Європейська солідарність.

Російська влада визнала Порошенка «терористом та екстремістом»

Він у відповідь запропонував конкурс, щоб потролити русню

Петра Порошенка у росії визнали терористом та екстремістом – відповідні документи пʼятий Президент оприлюднив у соцмережах. Порошенко також оголосив конкурс на кращу назву для своєї «терористичної організації» і пообіцяв гарний приз для переможця.

«Ви знаєте, від чого зараз болить голова у росіян? Не тільки від FPV, скидів та роботи нашої арти. Нещодавно російський суд визнав мене терористом та ектремістом. Звісно, визнали мене екстремістом за речі, якими я пишаюся: за підтримку ЗСУ, за створення української церкви, за захист української мови. Але в їхньому кривосудді, щоб внести мене до реєстру, вони мають вписати туди назву терористичної організації, до якої я нібито належу. Шукають, судяться, відправляють запити в «мін’юст». Тому пропоную спростити роботу цим виродкам», – написав Порошенко.

«Оголошую конкурс. Вигадайте назву для моєї «терористичної» організації, яку ці потвори могли б написати у своїх документах. Повірте, вони дуже уважно стежать за моїми сторінками, особливо в телеграмі, хай обирають. А той, хто придумає найкращу назву — отримає від мене подарунок, дуже особливий. Ваші варіанти пишіть у коментарях», – запропонував лідер «Євросолідарності».

 

 

 

 

Реклама Google
 

Telegram Channel