Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Гороскоп на 5 – 11 серпня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 5 – 11 серпня

Подивіться, що вам віщують зорі

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Не бійтеся брати на себе нові проєкти та виклики – зірки на вашому боці. Не скупіться на компліменти та добрі справи – незабаром ви будете вдячні за те ж саме. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Гарний період для планування. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, особливо – у четвер. Наприкінці тижня вам відкриється чиясь таємниця. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Не варто позичати гроші, бо вам навряд чи повернуть борги. Відмовтесь від далеких поїздок чи шумних компаній, зараз вони – абсолютно не на часі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Цей тиждень несприятливий для з’ясувань стосунків із керівництвом. Навіть якщо вас щось не влаштовує, залиште цю розмову до кращих часів – інакше втратите роботу. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Зорі радять вам помолитися за близьких. І не забувайте про телефонні дзвінки – ймовірно, почути ваш голос виявиться для когось приємною несподіванкою. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Фінансове становище – на межі кризи, але глибока бідність вам не загрожує. У вихідні будьте обачними при вживанні алкоголю – вам загрожує отруєння сурогатом. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Тримайте всі свої плани при собі та не розповідайте про них людям, яким не дуже довіряєте. Це матиме негативні наслідки. Також не дозволяйте, щоб вони вам наливали чарку! Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Цей тиждень буде важким та виснажливим, адже на вас буквально звалиться дуже багато справ на роботі та в особистому житті. Проте вже до п’ятниці все вирішите. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

У вівторок займіться своїми фінансами та почніть заощаджувати. Зекономлені кошти вам знадобляться вже зовсім скоро, але не для відпочинку, а – на лікування. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Якщо у вас є можливість, то варто піти у відпустку. Інакше ви ризикуєте від перевтоми захворіти та провести на лікарняному щонайменше тиждень. А на вулиці ж – літо. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Відчуєте втому, що позначиться на працездатності й настрої. А ще ви маєте помолитися у церкві за близьку людину на передовій. Купіть їй образок із його (її) святим. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Цього тижня ймовірне романтичне знайомство. Однак доля може звести вас і з колишнім партнером, проте разом із цією людиною у ваше життя прийдуть нові неприємності. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Telegram Channel