Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
11-річну Соломію шукали в лісі 7 діб

Зараз дівчинка перебуває під наглядом лікарів.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

11-річну Соломію шукали в лісі 7 діб

Дівчинка – не розмовляє, тому не могла кликати на допомогу…

На Львівщині вдалося відшукати 11-річну дівчинку, яку вважали зниклою протягом тижня. Дитину виявили в одному з місцевих лісових масивів неподалік міста Рава-Руська за 6 кілометрів від її дому.

Як стверджують працівники ДСНС, дитина була непритомною, її передали медикам для подальшого огляду.

«Дівчинка дуже виснажена, проте загрози життю немає», – попередньо оцінили стан Соломії медичні працівники.

Мати дитини виявила її зникнення ще 20 липня, коли дівчинка не повернулася додому. Жінка звернулася за допомогою до працівників поліції, які залучили до операції з розшуку понад 600 людей, зокрема правоохоронців, рятувальників, прикордонників, кінологів, волонтерів і тамтешніх мешканців.

Працівники поліції залучили до операції з розшуку понад 600 людей, зокрема правоохоронців, рятувальників, прикордонників, кінологів, волонтерів і тамтешніх мешканців.

Разом вони протягом майже семи діб ретельно обстежували водойми неподалік помешкання дитини, прочісували лісові масиви, провели опитування очевидців та встановлювали ймовірний маршрут руху Соломії.

Також поліціянти вивчали записи камер відеоспостереження та залучили гвинтокрили та квадрокоптери, аби виявити місце перебування дитини.

«Наша віра і наші спільні зусилля виявились не марними. Соломію розшукали, зараз вона під наглядом лікарів.

Ми вдячні усім, хто долучився до пошуків, допомагав прочісувати місцевість, надавав інформацію та не втрачав надію. Врятувати її стало можливим лише завдяки нашій спільній роботі», – зазначив очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Лія ЛІС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel