Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
«Ми не зупиняємось»: Порошенко везе на фронт три новенькі екскаватори

«Все це терміново вирушає на фронт, бо там стає дедалі гарячіше».

Фото із сайту eurosolidarity.org.

«Ми не зупиняємось»: Порошенко везе на фронт три новенькі екскаватори

Загалом черговий «конвой» із допомогою «тягне» на 85 млн гривень 

Петро Порошенко, крім кількох тисяч дронів і засобів РЕБ, відправляє для бригад на фронті велику партію техніки – екскаватори, пересувні майстерні, командно-штабні пункти і прально-душові комплекси.

«Все це терміново вирушає на фронт, бо там стає дедалі гарячіше», – говорить п’ятий президент. Техніку і дрони вже чекають підрозділи ССО, десантники, штурмовики, розвідники, морпіхи та бригади ТРО. 

«Ми не зупиняємося ні на хвилину. Вчора ми підготували партію розвідувальних та ударних дронів, а сьогодні – велика техніка. Що на цю суму ми передаємо військовим? Екскаватори для будівництва міцних ліній оборони, командно-штабні машини для нашого десанту, пересувні аварійно-ремонтні майстерні (ПАРМи), які, завдяки  професійним майстрам, швидко повертають до роботи вантажівки. Також мобільні лазні, виробництвом яких наша команда пишається. Цього разу передаємо прально-душові – в кількості семи штук», – говорить Порошенко. 

Техніку і дрони вже чекають підрозділи ССО, десантники, штурмовики, розвідники, морпіхи та бригади ТРО. 

Загальна вартість цієї техніки 17 мільйонів гривень. Разом із дронами цей «конвой» «тягне» на 85 млн грн. 

«Усе це – наше виробництво. За винятком екскаваторів, які виготовляють наші партнери, – компанія TDC. Ці три велетні ми викупили у них абсолютно новенькими, просто з конвеєра», – каже Порошенко. 

Як відомо, Фонд Порошенка системно постачає у війська будівельну техніку для фортифікаційних робіт, бо її у бригадах катастрофічно не вистачає. 

Ольга СОКОЛОВА.

Читайте також: У НАТО не вірять, що Україна зможе повернути окуповані території​.

Telegram Channel