Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Samsung S24 Ultra – гармонія штучного інтелекту та технологій

Фото: comfy.ua.

Samsung S24 Ultra – гармонія штучного інтелекту та технологій

Один із преміальних смартфонів Samsung S24 Ultra вражає своїм виконанням. Виробник пропонує широкий набір можливостей та функцій, гарантується високоякісне звучання та продуктивність на рівні найкращого ноутбука або ПК. Додатково підтримується віртуальна реальність та численні функції, де помічником буде штучний інтелект.

Інноваційний телефон представлений у кількох відтінках та доповнюється фірмовим стилусом. Ознайомитись з технікою можна за посиланням https://comfy.ua/smartfon/brand__samsung__seriya_smartphone__samsung-galaxy-s24-ultra/, де є детальний опис та характеристики, відео та фотографії. На смартфон є офіційна гарантія, а як доповнення можна придбати чимало цікавих аксесуарів.

Особливості смартфону

Після виходу в продаж стало зрозуміло, що модель Samsung S24 Ultra має достатньо новинок, щоб претендувати на звання найтехнологічнішого смартфона. Серед нововведень та унікальних можливостей варто виділити:

  • абсолютно перероблені камери з NPU;
  • потужний процесор з істотним підвищенням продуктивності;
  • винятковий дизайн із гармонійними лініями;
  • великий дисплей із комфортним сприйняттям інформації;
  • батарею підвищеної ємності.

Докладніше про все буде розказано нижче. Додатково на сайті comfy.ua є огляд новинки та технічні параметри. При бажанні деяку інформацію можна уточнити у консультантів магазину.

Екран

Смартфон оснащується фірмовим AMOLED-екраном, що відрізняється високою якістю за всіма параметрами. Діагональ 6,8 дюймів, яскравість до 2600 ніт. Гарантується ідеальна чіткість за рахунок роздільної здатності Quad HD+ (3120х1440). Завдяки адаптивній яскравості навіть під прямими променями сонця інформація на екрані відображатиметься чітко.

За рахунок технології Vision Booster забезпечується ідеальне перенесення кольорів і підвищена контрастність. За динамічних змін на екрані створюється плавність картинки за рахунок частоти 120 ГГц. Панель Dynamic AMOLED 2X створює гідну чіткість та деталізацію. Підтримка S-Pen спрощує роботу в додатках, де потрібна точність та чіткість.

Продуктивність

Основою ефективної роботи є процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 на 8 ядер. Він побудований за технологією 4 нм, що додатково забезпечує високу швидкість та оптимізацію багатьох процесів. Покращена архітектура додатково спрощує роботу смартфона за умов багатозадачності. За графіку відповідає система Adreno 750, що забезпечить ідеальний запуск ігор та оптимальні умови для відтворення потоку відео у високій роздільній здатності.

Батарея підвищеної ємності на 5000 мАг. Передбачено швидку зарядку на рівні 45 Вт. На додаток до процесора працює оперативна пам'ять обсягом 12 Гб. Об'єм внутрішньої пам'яті в залежності від модифікації в діапазоні від 256 Гб до 1 Тб.

Штучний інтелект

Він є практично у всіх функціях та унікальних можливостях телефону. Він вбудований у клавіатуру Samsung AI з можливістю контролювати орфографію, пунктуацію та навіть стиль тексту. У програмі Samsung Notes здійснюється переробка довгих текстів та створення конспектів. Додатково штучний інтелект бере участь у перекладі промови, тексту, телефонних дзвінків, з його допомогою обробляються фотографії.

Реклама Google

Telegram Channel