Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
У Луцьку водія траурного кортежу оштрафували за проблискові маячки (Відео)

Під час поховання Героя патрульні склали протокол на водія траурного кортежу.

Фото: Аверс.

У Луцьку водія траурного кортежу оштрафували за проблискові маячки (Відео)

Під час поховання Героя з Луцька Олексія Цехоша патрульні склали протокол на водія траурного кортежу

Як правило, траурні кортежі супроводжують дві машини поліції: одна попереду, інша – закриває колони. Але у цей день поліція надала для супроводу лише один автомобіль, бо інші були задіяні. Ця автівка була на чолі колони.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Зі слів людей, автівки, що закривали колону, увімкнули проблискові маячки, щоб не створювати аварійних ситуацій. По прибуттю на кладовище, патрульна поліція почала виписувати протокол на водія останнього авто. Він – волонтер і побратим загиблого Героя Олексія.

Водії розуміють і визнають – було порушення з їхнього боку. Але наполягають, що протокол було складено не за правилами, та й ситуація була відмінною від інших. Машин було багато, понад 70.

Нагадаємо: встановлювати проблискові маячки та звукови спецсигнали дозволяється на транспортних засобах, що використовуються для перевезення осіб, стосовно яких здійснюється державна охорона, а також на автомобілях патрульної поліції або інших нацпідрозділів поліції, на які покладено обов'язки із забезпечення безпеки дорожнього руху. Для використання спецсигналів на автомобілях охоронних служб, необхідно отримати спеціальний дозвіл у сервісному центрі МВС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку чоловік бігав з ножем і погрожував перехожим.

Реклама Google

Telegram Channel