Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Біля Міністерства енергетики відбулася акція протесту шахтарів

Вимагали віддати зароблене нелегкою працею

Фото сайту Суспільне. Новини

Біля Міністерства енергетики відбулася акція протесту шахтарів

У стінах профільного міністерства відбулась чергова нарада з Міністерством економіки України щодо заборгованості по заробітній платі гірникам

Про це повідомив перший заступник начальника Львівська обласна державна адміністрація Андрій Годик, пише сайт Новини Прибужжя. 

Львівська територіальна організація профспілки працівників вугільної промисловості та регіональне об’єднання Незалежної профспілки гірників України міста Червонограда сусідньої Львівщини за дорученням трудових колективів учора делегували в місто Київ учасників мирного зібрання.

Метою поїздки гірників в урядові кабінети було подати вимоги міністру енергетики України Герману Галущенку і загострити увагу столичних чиновників на нагальних проблемах гірників.

Відбулася нарада з урядовцями. На превеликий жаль, червоноградські шахтарі  не отримали жодної конкретики щодо погашення заборгованості перед працівниками ДП «Львіввугілля».

Тому учасники делегації у відчаї змушені були вдаватися до іншої, жорсткішої форми впливу на тих, від кого залежить доля копалень. 

Вони взяли участь в акції протесту біля Міністерства енергетики. І запевнили, що будуть вчергове звертатись до Кабміну щодо вирішення цього болючого питання в короткі терміни.   

Читайте також: Зеки працюватимуть у шахті на Волині: інтерв«ю з керівником підземного підприємства

Реклама Google

Telegram Channel