Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
«Смокчи московський х*й у Путіна», - ресторатор з Одеси відповів російському нацисту

Савва Лібкін.

Фото Гордон.

«Смокчи московський х*й у Путіна», - ресторатор з Одеси відповів російському нацисту

Одіозний російський дизайнер і фанат Путіна Артемій Лєбєдєв заявив в інтерв'ю російському журналісту Дудю, що хоче літати до Одеси і «жерти» в ресторані «Дача» Савви Лібкіна. Ресторатор йому влучно відповів

«Зазвичай я спілкуюся українською, але цьому підарасу Артемію, Тьомє, Лєбєдєву я відповім на російській. Так щоб йому було всьо понятно. Артемий просто иди на х*й. Одессу тебе не видать, хоть ты будеш з голубой челкой, хоть с желтой, хоть с оранжевой. Сиди в Москве, соси московский х*й у Путина и все. Это все, что тебе осталось. Точка», — сказав він.

В інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю Лєбєдєв заявив, що хоче літати прямими рейсами російського «Аерофлота» Москва-Одеса і жерти в ресторані «Дача «у Савви Лібкіна. Лебедєва занесли в базу сайта «Миротворець» за пропаганду російського нацизму й фашизму, замах на суверенітет і територіальну цілісність України та співучасть у злочинах російської влади проти України та її громадян. Лебедєв підтримує політику нелегітимного російського президента Володимира Путіна.

Реклама Google

Telegram Channel