Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Волинянину, який погрожував пістолетом правоохоронцям, повідомили про підозру

Слідчі дії тривають.

Фото: Національна поліція України.

Волинянину, який погрожував пістолетом правоохоронцям, повідомили про підозру

39-річному мешканцю Луцька оголосили підозру за погрози з пістолетом

39-річному мешканцю Луцька, який погрожував зброєю службовим особам і правоохоронцям, повідомили про підозру за двома статтями Кримінального Кодексу України.

Чоловіка звинувачують у погрозах щодо службової особи (ст. 350 ККУ) та погрозах правоохоронцям (ст. 345 ККУ). Про це повідомили у поліції Волинської області, інформує Судово-юридична газета в Україні.

1 серпня на проспекті Молоді в Луцьку, завдяки злагодженій роботі працівників управління карного розшуку, спецпризначенців КОРД, поліцейських Луцького РУП та інших служб, підозрюваного було затримано. Спочатку до нього підійшли представники групи оповіщення, які діяли згідно з Постановою КМУ 560. Щоб уникнути пред’явлення військово-облікових документів, зловмисник націлив на них пістолет і втік.

Після цього його зупинили патрульні, яким він також погрожував пістолетом, а потім втік у житловий будинок. Протягом двох годин чоловік переховувався, після чого був затриманий відповідно до ст. 208 КПК України. Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідчі дії тривають.

Читайте також: «У Луцьку чоловік бігав з ножем і погрожував перехожим».

Реклама Google
 

Telegram Channel