Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Порошенко передав підрозділам ТрО партію шин на 7 мільйонів гривень

Закупили близько 600 шин для КРАЗ, УРАЛ, ЗІЛ, МАЗ.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко передав підрозділам ТрО партію шин на 7 мільйонів гривень

Петро Порошенко передав підрозділам територіальної оборони, які виконують бойові завдання на передовій, партію шин на 7 мільйонів гривень. Про це він розповів у Facebook

 

 «У 2014-у із шин на Майдані українці зводили барикади. Палаючі колеса летіли на посіпак, які захищали проросійський режим в Україні. Зараз у шин зовсім інша роль — у великій кількості вони потрібні нашим воїнам на фронті», – зауважив Порошенко.

«Коли вантажівки виконують бойові завдання, їздять в умовах бездоріжжя, шини «летять» дуже швидко. І це вважається розкішшю, коли у бригади є запас, щоб оперативно їх замінити», – додав він.

«Із чималим запитом до нас звернулися і підрозділи територіальної оборони. Ми порахували: щоб його закрити на 100%, потрібно витратити 7 мільйонів гривень. Саме на цю суму, без жодних змін, ми закупили близько 600 шин для КРАЗ, УРАЛ, ЗІЛ, МАЗ. Усі вони поїдуть на фронт, у найгарячіші точки, де стоять підрозділи ТрО», – зазначив п’ятий Президент України.

 

 «Для нас принципово допомагати територіальній обороні, бо вони не лише відстояли Київ та інші українські міста, а й стали пліч-о-пліч з іншими підрозділами на Сході та Півдні країни», – підкреслив Порошенко.

 

 Представник підрозділів ТрО подякував за допомогу та наголосив на критичній важливості на фронті постійно мати запас засобів для підтримання техніки в робочому стані.

 

 «За нашими спинами не просто колеса. За нашою спиною, з мого досвіду, вчасно вивезені поранені, вчасно доставлені боєприпаси на передову, вчасно доставлене паливо та решта матеріальних засобів, які зараз є безпосередньо на лінії бойових дій», – наголосив військовий.

Реклама Google

Telegram Channel