Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
«Ганьба Довбику за такі слова!»: фани «Жирони» назвали українського форварда невдячним

Трансфер 27-річного форварда обійшовся італійській «Ромі» в 30,5 мільйона євро плюс 6 мільйонів бонусів.

Фото із сайту asroma.com.

«Ганьба Довбику за такі слова!»: фани «Жирони» назвали українського форварда невдячним

2 серпня римська «Рома» офіційно оголосила про підписання українського форварда Артема Довбика з іспанської «Жирони»

Після оголошення трансферу Артем Довбик заявив: «Жирона» – маленький клуб в Іспанії, а «Рома» – великий клуб в Італії. Тиск буде більшим, але футболу без тиску не буває. Я хочу подякувати партнерам по «Жироні», які створювали для мене моменти і я зміг стати найкращим бомбардиром».

Але саме через ці слова, що «Жирона» – маленький клуб в Іспанії», Артема нещадно розкритикували вболівальники каталонського клубу.

Alex Cobas: «Ганьба за такі слова!»

Miquel Angel Muñoz: «Жирона» – це не просто маленький клуб, а дуже скромний клуб. Це правда, що ти провів чудовий рік як бомбардир, саме тому ти став найдорожчим трансфером в історії клубу. Ти повинен дякувати «Жироні» більше, ніж клуб тобі».

lluis: «Невдячний! Ніхто тебе не знав до переходу в «Жирону».

Pelagrator: «У тебе вже немає 9 номера, і ти не будеш грати в ЛЧ... пройде час і побачиш, що ти далеко від дому».

Fonsu: «Довбик, який провалився у чемпіонаті Данії, міг би ніколи не заграти у топ-чемпіонаті, якби не «Жирона». Хоча б виходячи з цього можна було б виявити повагу до нашого клубу».

Fichad algo por favor: Т«и був маловідомим українцем, «Жирона» зробила ставку на тебе, а ти ляпнув це. Але я радий, що «Атлетіко» не підписав тебе».

Sweet DickY: «Як би ви не намагалися це виправдати, але він не поважав клуб, який його створив... Обидва клуби маленькі!»

Naru: «Ганьба Довбику за такі слова! Потрібно хоч трохи поважати клуб, який тобі дав дорогу у великий футбол. Де б ти був зараз, якби не «Жирона»?»

Реклама Google

За інформацією ЗМІ, Артем Довбик підписав контракт на 5 років – до літа 2029 року.

Трансфер 27-річного форварда обійшовся «Ромі» в 30,5 мільйона євро плюс 6 мільйонів бонусів. Також «Жирона» отримає 10% від наступного трансферу гравця. Зарплата українця становитиме 3 мільйони євро на рік без урахування бонусів.

У складі «Роми» Довбик гратиме під 11-им номером.

За «Жирону» українець виступав із літа 2023 року. Минулого сезону відзначився 24 голами і 8 асистами в 36 матчах іспанської Ла Ліги, ставши найкращим бомбардиром чемпіонату.

Читайте також: Мовний омбудсмен Тарас Кремінь відреагував на звернення головного редактора «Волині».

Telegram Channel