Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
У Героя з Волині залишились двоє дітей, дружина і мама…

Вічна пам’ять і слава Герою Сергію Гордію!

Фото – Бубнівський ліцей Локачинської селищної ради.

У Героя з Волині залишились двоє дітей, дружина і мама…

Під час виконання бойового завдання на передовій загинув 40-річний солдат зенітно-кулеметного відділення роти вогневої підтримки Сергій Гордій (на фото)

Як повідомили у Локачинській громаді, боєць колись навчався в Бубнівській школі, а до війни разом із родиною проживав у місті Стрий на Львівщині.

У Сергія Гордія залишилися мама, дружина і двоє дітей.

Сергій Гордій. Фото – Бубнівський ліцей Локачинської селищної ради.
Вічна пам’ять і слава Герою Сергію Гордію! Фото – Бубнівський ліцей Локачинської селищної ради.

 «Сумна та страшна звістка охопила наші згорьовані серця – у боротьбі та пекельних боях із клятим ворогом загинув наш колишній учень, випускник 2001 року – Сергій Віталійович Гордій, який до останнього подиху боровся за рідну землю, суверенітет держави, Перемогу із російським загарбником.

Під час навчання в Бубнівській школі Сергій проявив себе старанним та відповідальним учнем, вірним та щирим товаришем для своїх однокласників й друзів, займався спортом, зростав хоробрим та чуйним хлопцем. Був чудовим помічником для своїх батьків та люблячим братом. Служив в армії, невдовзі одружився, став вірним супутником, надійною підтримкою та опорою для дружини, дбайливим господарем, прекрасним татом та гідним прикладом для синочка і донечки. Та, на жаль, довго щастю не судилося бути... Ниточку життя та мрій обірвала клята війна...

Словами важко загоїти в серці болючу рану розлуки. Смерть нашого захисника – велике горе, непоправна втрата для усіх нас. У цю важку мить поділяємо горе сім’ї Героя та усі разом схиляємо голови в глибокій скорботі.

Герої не вмирають,в они завжди житимуть у наших серцях. Сергій був і залишиться в нашій пам'яті справжнім патріотом України. Вічна пам'ять, шана та низький уклін Герою!», – зазначають на фейсбук-сторінці Бубнівського ліцею Локачинської селищної ради.

Читайте також: У селі на Волині перейменують вулицю на честь загиблого військового.

Реклама Google

Telegram Channel