Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Художники з Америки і Фінляндії розфарбували волинський дитсадок

«Разом ми – сила!»

Фото – kolodyazhne-gromada.gov.ua.

Художники з Америки і Фінляндії розфарбували волинський дитсадок

Співпраця Колодяжненської сільської ради, зокрема управління гуманітарної сфери як профільного, із благодійними громадськими та волонтерськими організаціями спрямована на реалізацію різних ініціатив, що стосуються дітей

Отож днями команда художників-волонтерів у рамках проекту «Beyond the canvas» («За межами полотна») допомогла втілити ідею із розписом стін укриття закладу дошкільної освіти «Ромашка» села Кричевичі, було збудоване і введене в експлуатацію цьогоріч, а також розфарбувати дитячу спальню. Ініціаторкою співпраці стала директорка ЗДО Світлана Ткачук.

Про це повідомила Колодяжненська громада на своєму офіційному сайті.

Реклама Google

«Команда художників-волонтерів складалася із 9-ох осіб. Керівницею проєкту є американка Аліса Худікофф, а окрім українців, які доєдналися до творчої затії, було й четверо художників із Фінляндії: вони наповнили казковими мотивами стіну спальні. Тішить, що участь у процесі брали й вихованці закладу – вони лишили на стінах кольорові відбитки своїх долоньок.

«Разом ми – сила!»
«Разом ми – сила!». Фото – kolodyazhne-gromada.gov.ua.

 Щиро дякуємо керівниці проєкту Алісі Худікофф і художникам, які долучилися до творчого процесу. Окремо дякуємо завідувачці ЗДО «Ромашка» Світлані Ткачук за комунікацію зі згаданими волонтерами та вирішення низки організаційних питань. Спільними зусиллями нам вдалося додати яскравих фарб у дитинство наймолодших жителів нашої громади, яке випало на нелегкі часи. Розраховуємо на подальшу плідну співпрацю!», – йдеться в повідомленні.

Порівняйте: до і після. Фото – kolodyazhne-gromada.gov.ua.
Порівняйте: до і після. Фото – kolodyazhne-gromada.gov.ua.

 Читайте також: На Волині вшанували пам'ять жертв нацистського геноциду ромів.

Telegram Channel