Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Волинян запрошують на документальну виставу «Ненароджені для війни»

Всі зароблені під час показів кошти будуть перераховані на закриття потреб Третьої окремої штурмової бригади.

Фото ілюстративне.

Волинян запрошують на документальну виставу «Ненароджені для війни»

Ця вистава поєднує реальне життя на фронті зі стилістикою театрального мистецтва

Запрошуємо на документальну виставу «Ненароджені для війни» від Третьої окремої штурмової бригади, яка відбудеться 8 серпня, о 19:00 годині, у Волинському академічному обласному театрі ляльок.

Про це повідомляє Департамент культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

«Справжні історії військових, що зараз «на нулі», зі сцени переповідає не просто професійний актор, а справжній воїн, який з першого дня повномасштабної війни став на захист Батьківщини зі зброєю в руках. Він говорить про те, що чув від побратимів і посестер, свідком чого став сам. Чи потрібно йому грати щось на сцені? Ні, він впустить вас в своє життя.

«Ненароджені для війни» – це чорний гумор, нестерпне військове хуліганство, історія про кохання та самотність, авантюрні небезпечні пригоди. Це реальна казка для дорослих, яку захочеться переповісти друзям і знайомим.

Всі зароблені під час показів кошти будуть перераховані на закриття потреб Третьої окремої штурмової бригади. Дізнатись детальну інформацію про виставу та замовити квитки можна за посиланнями: http://story.ab3.army/; https://lutsk.karabas.com/.../nenarodzheni-dlya.../order/», - йдеться у повідомленні.

 

 Читайте також: «4 серпня: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google
 

Telegram Channel