Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
На кордоні затримали ухилянта із двома дружинами: одна була фіктивна, друга – справжня

Пари намагалися виїхати до Польщі.

Фото: VSN.

На кордоні затримали ухилянта із двома дружинами: одна була фіктивна, друга – справжня

У суботу, 3 серпня, прикордонники виявили у пунктах пропуску два псевдоподружжя

Пари намагалися виїхати до Польщі.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України, інформує VSN.

«Під час перевірки документів у пункті пропуску «Шегині» та «Львів» прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону викрили два псевдоподружжя – чоловіки за допомогою фіктивних шлюбів із жінками з інвалідністю намагалися виїхати за кордон», - йдеться у дописі.

28-річний уродженець Черкащини одружився на 10 років молодшій за себе жінці, особі з інвалідністю 2-ї групи, щоб виїхати за кордон. Як з’ясувалося, після переправлення чоловіка, жінка одразу планувала повернутись в Україну. Скільки «коханий» мав заплатити, «дружина» так і не розповіла, та запевняла, що це товариська послуга і вона абсолютно безкоштовна. Випадок зафіксували прикордонники у  пункті пропуску «Шегині».

А в пункті пропуску «Львів» викрили псевдоподружжя, яке проявляло й акторську майстерність. До останнього «пара» трималась за руки та вдавали закоханих. Цікаво, що в цей самий час справжня дружина чоловіка, який намагався незаконно виїхати, прямувала на виїзд з України через пункт пропуску «Шегині».

«Коли ж дізналась, що плани чоловіка викрили - повернулась та приїхала до нього. Шлюб «пара» уклала наприкінці червня. Незадовго до цього реальне подружжя розлучилось. 42-річного черкасця через кордон прикордонники не пропустили», - розповіли прикордонники.

Співробітники 7 прикордонного Карпатського загону направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Читайте також: «На Волині у чоловіка між рядками картоплі ріс… канабіс».

Реклама Google

 

Telegram Channel