Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
На Волині колективи  дитсадків передали допомогу для українських захисників

Разом до Перемоги!

Фото: проКовель.

На Волині колективи дитсадків передали допомогу для українських захисників

Кожен як може допомагає нашому війську

Не стоять осторонь таких потрібних справ і ковельські дитсадки.

Про це  повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради і  проКовель
 

Два FPV-дрони були придбані на кошти батьків дітей, колективу ЗДО №6 «Світлячок» та недільної школи Свято-Благовіщенського собору. Безпілотники уже доставлені нашим захисникам.У ЗДО №13 вирішили зібрати смаколики, щоб військові на передовій  відчули турботу і тепло домівки. Усе це попрямує для 53-го батальйону 100 окремої механізованої бригади.

Директорка закладу Ніна Крицун розповідає, що  благодійні акції вони організовують постійно. І продовжують це робити у літній період, коли їх садок є черговим, і його відвідує малеча  з інших ЗДО.

– Батьки діток завжди відгукуються на таку ініціативу, адже разом вдається завжди більше, ніж би це робив кожен окремо. Дякуємо воїнам за можливість спокійно  виховувати наших діток, за спокій у рідному місті. Ми і далі будемо організовувати такі  благодійні заходи. Кожна навіть маленька справа, спрямована на підтримку Збройних Сил України, має велике значення. Уже 6 серпня хочемо доєднатись до збору на автомобіль, який організовує Свято-Благовіщенський собор, – додає Ніна Миколаївна.

 

 
 

 Читайте також: «Герой із Волині, який дивом вижив у Кринках, чекав на допомогу на одному з острівців аж 12 днів»

Реклама Google
 

 

Telegram Channel