Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
На Волині чергове заворушення через дії працівників ТЦК

Акція протесту.

Фото: suspilne.media.

На Волині чергове заворушення через дії працівників ТЦК

3 серпня біля приміщення Ковельського районного терцентру комплектування і соцпідтримки (ТЦК) відбулася акція протесту

У соцмережах жителі Ковеля публікували фото та відео з місця події. Мітингувальники вимагали у військових відпустити кількох чоловіків, яких доставили у Терцентр комплектування.

Про це пише Суспільне.

Як розповіла речниця Нацполіції області Ольга Бузулук, на місці працювали декілька нарядів поліції та слідчо-оперативна група. За даними правоохоронців, біля приміщення Ковельського ТЦК зібрались кілька десятків людей.

«У поліції з’ясовують обставини цієї події та встановлюють учасників. Відомості за цим фактом зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян», — сказала речниця. — Після з’ясування всіх деталей прийматимуться подальші процесуальні рішення».

4 серпня на офіційній сторінці Оперативного командування «Захід» та Волинського обласного ТЦК у Facebook оприлюднили спільну заяву. Військові підтвердили, що напередодні до Ковельського районного ТЦК після перевірки військово-облікових даних доставили трьох чоловіків. На них наклали адміністративні стягнення і направили на проходження військово-лікарської комісії.

«Заклики до бунту, що розповсюдились вчора соціальними мережами, були помічені ворожими пропагандистськими каналами, які вдало використали це у своїх цілях. Конфлікт підтримувався та спрямовувався у «необхідному руслі» російськими спецслужбами», — зазначили в Оперативному командуванні «Захід».

Військові також додали, що ситуація в Ковелі матиме правові наслідки для тих, «хто підбурював громадян до протиправних дій та тих, хто брав у цьому найактивнішу участь».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel