Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
На Волині обділених долею людей відправили до озера (Відео)

Відпочинок вдався на славу!

Фотоскрін з фейсбук-сторінки Горохівського психоневрологічного інтернату.

На Волині обділених долею людей відправили до озера (Відео)

Щоб вони мали змогу вдосталь там накупатись та загалом насолодитись літнім відпочинком

З ініціативи директорки Руденського психоневрологічного інтернату Ковельського району Олени Іванівни Місюк, група працівників і мешканців Горохівського психоневрологічного інтернату Луцького району зустрілися на березі озера Сомин на Турійщині з працівниками і мешканцями Руденського та Голобського психоневрологічних інтернатів з метою обміну досвідом працівників та організації дозвілля і відпочинку мешканців.

Відпочивальники комфортно розмістились на зеленому березі та вдосталь накупались в теплому озері.

Протягом дня для вихованців інтернатів готувалася смачна їжа, кожний мав можливість поспілкуватися з новими та старими друзями з інших інтернатів.

Працівники ж обмінювалися досвідом серед колег з інших громад. 

Для відпочивальників проводилися спортивні (волейбол, футбол) та культурні (дискотека й караоке-спів). Веселий сміх лунав увесь день!

Реклама Google

«Горохівський психоневрологічний інтернат щиро дякує Горохівському міському голові Віктору Годику за надання автобуса для поїздки, водію Петру Богоносу – за безпечне перевезення і особливо його директорці, Юлії Ковальчук, яка подбала про все необхідне для приємного відпочинку, по-материнськи проводжала й потому зустріла щасливих відпочивальників. І, звісно,  нашим ангелам-охоронцям – ЗСУ - за можливість проводити дозвілля», – йдеться на фейсбук-сторінці Горохівського психоневрологічного інтернату, де ви можете переглянути зворушливе відео з дня відпочинку.

Читайте також: У місті на Волині з’явиться вулиця Героїв України.

Telegram Channel