Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Який жіночий вік є найпривабливішим для чоловіків?

Головне - любов і взаємоповага

Ілюстративне фото з Інтернету

Який жіночий вік є найпривабливішим для чоловіків?

Однозначно відповісти важко: якщо жінка на позитиві – це подобається чоловікам  

   Скільки б років жінці не було, вона завжди повинна відчувати себе прекрасною та свіжою. Якщо жінка завжди на позитиві та в хорошому настрої, то протилежна стать це обов'язково відчує. Якщо жінка легка на підйом, впевнена в собі, сильна духом, то чоловік завжди зверне на неї увагу, інформує Ukr.Media.
   А в якому віці жінки стають найпривабливішими для чоловіків?
   Вік від 18 до 30 років. Дівчата цього віку найбільше подобаються зрілим кавалерам. У такий спосіб чоловіки самостверджуються. Про кохання тут рідко можна говорити, як і про серйозні відносини.
  Ця категорія дівчат з вогником в очах, гарними формами та квітучим зовнішнім виглядом дуже подобається зрілим залицяльникам. З ними добре можна відпочити та відчути себе молодими, бажаними.
   Вік від 16 до 20 років. Ця категорія дівчат мало популярна у чоловіків. Сильна стать про них відгукується як про молодих, безглуздих і не дуже розумних осіб. 
  Найчастіше дівчата в такому віці цікавлять їхніх однолітків. Адже люди одного віку близькі один одному за духом.
  Вік від 25 до 35 років. Практично всі чоловіки з опитаних відповідали, що надають перевагу дівчатам у цьому віці. Чоловіки досить заможні й вже готові до серйозних стосунків. 
  Кавалери говорили, що з дівчатами у цьому віці вже можна говорити про сім'ю та дітей, бо вони знають, що таке життя. Обранки цього віку легко можуть висловити свої почуття та побажання.
   Вік після 40 років.  Якщо ви вважаєте, що у цьому віці жінка не цікава чоловікам, ви помиляєтесь. Сорокарічні жінки сповнені розуму, мудрості, вони привабливі і не натикаються вже на «гострі кути».
   Жінки у цьому віці знають, що чоловікам потрібно, і тому вони можуть легко задовольнити їхні бажання. Такі жінки дбайливі, чоловікам із ними у побуті дуже комфортно. Вони вже не влаштовують скандали на порожньому місці, не грають ревних сцен.
  Чоловіки розуміють, що з такими особами можна легко створити щасливий шлюб, де буде гармонія. А чоловікам із роками треба, щоб їх розуміли, дбали про них.
  Звичайно, все це відносні показники. Адже головне, якими якостями володіє слабка стать. 
  Мудрість, розуміння, турбота - понад усе для чоловіків!

Роксолана ВИШНЕВИЧ

 Читайте також: Хто найвпливовіша жінка України

Реклама Google

Telegram Channel