Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
День повітряних сил на Волині відзначили благодійним турніром з футболу

Футбольний турнір був благодійним – на потреби Збройних Сил України.

Фото Волинська обласна рада.

День повітряних сил на Волині відзначили благодійним турніром з футболу

Змагання організували льотчики 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації

До футбольних баталій долучилися 8 команд з різних силових підрозділів, які захищають мирне життя волинян. Зокрема, це: волинські рятувальники, прикордонники, поліцейські та патрульні, співробітники Служби безпеки України, Національної гвардії, спецпідрозділу «Грифон» та команда ветеранів, повідомляє обласна рада.

 

 Варто зауважити, що футбольний турнір був благодійним – командування волинських авіаторів зініціювали збір коштів на потреби Збройних Сил України. Суму зібраних коштів та на що їх витратять обіцяють повідомити згодом.

Від імені Волиньради з професійним днем їх привітав заступник голови Григорій Пустовіт. «Щиро вітаю авіаторів з їхніх святом і хочу подякувати ветеранам Повітряних сил, які на початку 2000-х років зберегли авіацію, аеродроми, інженерну техніку. Дякуємо вам за згуртованість, професійність і командну роботу, яка дає фантастичний результат. Адже авіація – це не лише льотчики, це й інженери, радіотехніки, зв’язківці, аеродромно-технічні фахівці. Це ціла команда, яка працює на результат – убезпечення життя мирного населення України, це люди, які нещадно б’ють ворога на всій лінії фронту. Дякуємо вам за вашу роботу, патріотизм і любов до України», - звернувся до присутніх авіаторів Григорій Пустовіт.

 

 

Реклама Google
 

Telegram Channel