Курси НБУ $ 41.23 € 44.65
Діти волинських прикордонників вирушили на відпочинок до Болгарії

Гарного відпочинку!

Фото: facebook.com.

Діти волинських прикордонників вирушили на відпочинок до Болгарії

У дорогу їх провели голова обласної ради Григорій Недопад і командир 6-го Волинського прикордонного загону Богдан Ігнатюк

Двадцятеро дітей охоронців кордону, які нині на передовій чи дістали поранення, проведуть незабутні канікули у міжнародному дитячому спортивному таборі, що у місті Святий Влас.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Поїздка стала можливою завдяки взаємодії голови Волиньради Григорія Недопада і президента благодійного фонду «Честь допомоги дітям» Пйотра Зигарськи. Польський меценат передав футболку капітана національної збірної Польщі з футболу Роберта Левандовського, за яку на аукціоні вдалося виручити 450 тисяч гривень. На ці кошти і організовано десятиденний відпочинок для дітей з родин прикордонників на найбільшому морському курорті Болгарії.

Директор ДЮСШ «Динамо-Прайд» Олександр Кулаков, який супроводжуватиме групу, розповів, що у таборі на дітей чекає багато спортивних активностей, різноманітних розважальних програм, пізнавальних екскурсій та, звісно ж, пляжно-купальний відпочинок. Діти мешкатимуть у комфортних умовах, передбачене чотириразове харчування.

Голова Волиньради Григорій Недопад вкотре висловив вдячність польським партнерам за можливість повноцінного відпочинку та реабілітації для дітей захисників. «Для малечі - це нагода не лише оздоровитися, а й відновити психологічну рівновагу, відволіктися від важкого сьогодення, набратися яскравих вражень, знайти нових друзів. А ми і надалі старатимемося, щоб таке відновлення отримали якомога більше волинських дітей», – зазначив він.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Громада на Волині виграла 670 тисяч євро на реабілітаційний проєкт.

Реклама Google

Telegram Channel