Курси НБУ $ 41.20 € 45.15
Десятки наших екскаваторів працюють вдень і вночі безпосередньо біля лінії бойового зіткнення – Порошенко

Разом - до перемоги!

Фото із сторінки Петра Порошенка у Facebook.

Десятки наших екскаваторів працюють вдень і вночі безпосередньо біля лінії бойового зіткнення – Порошенко

Петро Порошенко показав як працюють екскаватори, які він передає у підрозділи на фронт для зведення фортифікацій

Про це він написав у Facebook. «Що робить зараз опозиція для захисту України? За визначенням те, що не робить влада. Якщо влада провалила будівництво фортифікацій, то ми постачаємо техніку, яка в найзагрозливіших напрямках на фронті цілодобово копає надійні фортифікаційні укріплення. Прикро, але влада, в тому числі ВА, відмовилась прийняти наші пропозиції з будівництва оборонних споруд, які були висловлені публічно. Проте, нас це не зупинило», – наголосив Порошенко.

«В цих умовах ми зобовʼязані робити, що можемо, аби допомогати нашим військовим і постачати все те, що не забезпечила влада», – підкреслив він.

 

 «Ми поставляємо ЗСУ «очі» — безпілотники, «Посейдони», десятки тисяч високоякісних FPV-дронів, ми привозимо броню і вантажівки, ми робимо військові бані і пункти управління, ми виробляємо кращий комплекс протидії ворожим розвідкам «Ай-Петрі СВ». Але ми купуємо і привозимо також екскаватори та іншу інженерну техніку», – зазначив п’ятий Президент України.

 

 «Це наочні докази, що десятки наших екскаваторів працюють вдень і вночі безпосередньо біля лінії бойового зіткнення. Що викликає неймовірне захоплення нашими військовими. Бо від своєчасно збудованих фортифікацій прямо залежить збереження життів воїнів і нашої землі», – зауважив Порошенко.

«Заради цього працюємо і продовжуємо поставляти техніку на фронт. Не зупиняємося ні на день», – підкреслив лідер «Європейської Солідарності».

Реклама Google

Telegram Channel