Курси НБУ $ 41.20 € 45.15
З двох міст на Донеччині примусово евакуюють дітей

Дітей будуть евакуювати з їхніми батьками або іншими законними представниками.

Волинь-нова

З двох міст на Донеччині примусово евакуюють дітей

У зв'язку зі зростанням рівня небезпеки через війну Координаційний штаб ухвалив рішення провести примусову евакуацію дітей з міст Селидове та Новогродівка, що на Донеччині

 Відповідне рішення погодили члени Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану на засіданні під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Як пише УП, дітей будуть евакуювати з їхніми батьками або іншими законними представниками. Йдеться про евакуацію із населених пунктів Покровського і Краматорського районів Донецької області до безпечних регіонів. Зокрема з міст Селидове та Новогродівка.

Таку евакуацію планують провести протягом 60 діб. Для здійснення евакуації розгорнуто приймальний пункт.

Повідомляється, що в більш безпечних регіонах евакуйовані діти разом із супроводжуючими особами будуть забезпечені безкоштовним прихистком, гуманітарною допомогою, психологічною підтримкою тощо.

Для попереднього запису міністерство радить телефонувати на гарячу лінію Донецької обласної військової адміністрації: 0 800 408 911. Або на гарячу лінію Мінреінтеграції 1548, або написати у месенджери міністерства WhatsApp/Telegram/Viber на номер: (096) 078-84-33.

Реклама Google

Telegram Channel