Курси НБУ $ 41.20 € 45.15
Сплата податків: Волинь показала ріст у 21%

Усього за 7 місяців в області сплачено 11 мільярдів гривень податків.

Волинь-нова

Сплата податків: Волинь показала ріст у 21%

Понад 11 мільярдів гривень сплачених волинянами податків упродовж січня-липня 2024 року поповнили державний та місцеві бюджети в області

 Сума податкових надходжень за цей період перевищує минулорічні показники на 21,1 відсотка. 

Тобто, юридичні та фізичні особи спрямували до бюджетів усіх рівнів на 1,9 мільярда гривень податків більше проти аналогічного періоду торік, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області. 

«На Волині вдалося зберегти позитивну динаміку податкових надходжень. Вагомий плюс у показниках сплати податків переконує, що більшість наших господарюючих суб’єктів навіть за не завжди сприятливих економічних умов воєнного часу сумлінно виконують податкові зобов’язання. Зі свого боку фахівці ДПС забезпечують якісний податковий супровід та ефективно протидіють можливим ризикам несплати. Безперечно, передусім завдяки нашим платникам податків, які залишаються надійними, прогнозованими та відповідальними партнерами держави, бюджети отримують належні кошти», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику. 

Реклама Google

Telegram Channel