Курси НБУ $ 41.20 € 45.15
Чорна звістка у свято Спаса: Волинь втратила 5 своїх синів на передовій

Зустріньмо гідно і віддаймо останню шану Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка у свято Спаса: Волинь втратила 5 своїх синів на передовій

Вічна пам’ять і слава Героям!

5 серпня в громадах Волинської області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще п'ятеро бійців з нашого Поліського краю.

Це – Віталій Кухарчук, Олексій Додік, Василь Панасюк, Сергій Мочарський і Василь Форманюк, інформує «Суспільне Луцьк».

Віталій Кухарчук

У вівторок, 6 серпня у Ковелі прощатимуться з полеглим на війні 44-річним захисником Віталієм Кухарчуком, повідомили у міськраді.

Віталій Кухарчук. Фото – «Суспільне Луцьк».
 

 Молодший сержант був бойовим медиком. Смертельне поранення отримав 2 серпня під час мінометного обстрілу на Донеччині, неподалік Торецька.У Віталія Кухарчука залишилися батьку, брат і сестра.

Олексій Додік

5 серпня офіційно стало відомо про загибель на фронті 53-річного військовослужбовця з Волині Олексія Додіка, повідомили Суспільному у Велицькій сільській раді.

Олексій Додік.
Олексій Додік. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Чоловік родом із села Підліси Ковельського району. У волинянина залишилися сестри та брат, а також три племінники, котрі нині служать у війську.

Василь Панасюк

Під час боїв на передовій також загинув 34-річний військовослужбовець із села Холоневичі Василь Панасюк, повідомили у Цуманській громаді.

Василь Панасюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 

 Відомо, що волинянин служив у війську з червня 2024 року. Останній бій військовий прийняв 3 серпня 2024 року в районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району на Харківщині. З рідних у Василя Панасюка залишилися лише тітки. Батько захисника нещодавно помер.

Сергій Мочарський

Військовослужбовцю з Луцька Сергію Мочарському був 51 рік. Він служив на посаді командира відділення мінометної батареї, повідомили у міськраді.

Старший сержант загинув 3 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Нью-Йорк Донецької області.

Василь Форманюк

27 липня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу Торецька Донецької області загинув захисник із села Дачне Василь Форманюк.

За даними міської ради, 31-річний військовий служив на посаді стрільця-номера обслуги десантно-штурмового взводу. Прощання з Василем Форманюком відбудеться у вівторок, 6 серпня.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Telegram Channel