Курси НБУ $ 41.20 € 45.15
Чому на Волині перевіряли одразу 4 школи

До 1 вересня майже готові.

Фото – Мар'янівська селищна ТГ.

Чому на Волині перевіряли одразу 4 школи

Дізнавалися, чи готові заклади Мар’янівки до навчального року

У межах робочої поїздки по освітніх закладах Марʼянівської селищної територіальної громади начальник відділу організаційно-кадрової та правової роботи Дмитро Мухтаров, начальник відділу освіти молоді, спорту та охорони здоровʼя Світлана Холовінець, за участю провідного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Констянтина Оніщенка відвідали заклади загальної середньої та дошкільної освіти селища Марʼянівка, сіл Цегів, Брани та Борисковичі.

В цілому було відзначено задовільний стан укриттів та стан підготовки до нового навчального року.

Про це інформує Мар’янівська громада.

Реклама Google

Провідним інспектором ДСНС Констянтином Оніщуком були надані рекомендації щодо усунення недоліків з питань пожежної безпеки.

Фото – maryanivska.dosvit.org.ua.
Провідний інспектор ДСНС Констянтин Оніщук дає рекомендації щодо усунення недоліків з питань пожежної безпеки. Фото – maryanivska.dosvit.org.ua.

 В громаді гостро стоїть питання оптимізації шкільних закладів освіти. Існують проблеми з підвозом дітей до місць навчання та стан деяких шкільних спортзалів, котрі потребують поточних ремонтів.

Натомість незважаючи на певні складнощі та виклики освітяни впевнені, що у всіх навчальних закладах Марʼянівської селищної територіальної громади 1 вересня пролунає перший дзвоник.

Читайте також: Один з коледжів на Волині вже розпочав новий навчальний рік.

Telegram Channel