Курси НБУ $ 41.20 € 45.15
Кухонна плита Hansa – практичний додаток для кухні

Фото: comfy.ua.

Кухонна плита Hansa – практичний додаток для кухні

Німецький виробник Hansa працює з 1997 року, пропонуючи не лише кухонну техніку, а й велику кількість інших видів обладнання. На даний момент мова йтиме про кухонні плити в класичному виконанні, коли вгорі варильна поверхня, а внизу встановлена ​​духова шафа. Такий варіант компонування досі має актуальність на багатьох кухнях, не дивлячись на наявність вбудованих варіантів.

Продукція від Hansa відрізняється високою якістю складання, довговічністю та практичністю, ергономічною конструкцією та різноманітністю функцій. Кожна плита hansa при необхідності може використовуватися як у домашніх умовах, так і десь на виробництві, ресторані чи кафе. Можна одночасно щось смажити на плиті і готувати щось у духовці.

Переваги та особливості

Основою виробництва є якісні та перевірені компоненти, а складання здійснюється під ретельним контролем інженерів. Покриття плити виконане із зносостійких та захищених від пошкоджень матеріалів. Найчастіше використовується нержавіюча сталь, покрита спеціальним складом проти корозії та забруднень. Дизайнери намагаються створювати таке виконання, щоб плити підходили під будь-який інтер'єр та кухню.

Духові шафи зсередини покриваються спеціальним шаром, щоб відштовхувати жири та інші види забруднень. За рахунок обробки парою поверхні легко очищаються. Запрограмовано кілька режимів приготування, що спрощує роботу для господині. Практично у всіх плит клас енергоефективності А+ та вище.

Функціональні можливості

Навіть базового функціоналу буде достатньо для комфортної роботи з плитою:

  • газ-контроль з електрозапалюванням конфорок;
  • вертелі та грати для запікання в режимі гриля;
  • конфекція для рівномірного приготування страв;
  • програмування рецептів для приготування в духовці;
  • блокування керування від дітей;
  • електронне керування з дисплеєм.

Деякі функції, можливо, не знадобляться, тому потрібно встановити низку критеріїв та правил вибору, роблячи покупку ідеальною.

Як вибрати кухонну плиту Hansa?

Насамперед враховується джерело нагріву, адже плити можуть бути газовими, електричними або комбінованими. Газові моделі прості у використанні, можна наочно бачити потужність нагріву та без проблем регулювати, вони недорогі в обслуговуванні. Електричні моделі безпечні, нагріваються та остигають поступово. Деякі моделі є індукційними, коли нагрівання здійснюється через спеціальне захисне скло.

Духовки також можуть відрізнятися джерелами нагрівання:

  • газові (швидко нагріваються, функціональні та практичні, але зустрічаються дуже рідко і поступово виходять із моди);
  • електричні (доповнюються великим набором функцій та вбудованих програм готування, забезпечують чітке регулювання температури, безпечні та надійні, працюють від однієї чи кількох ТЕНів).

Додатково враховуються габаритні розміри, колір виконання плити, кількість конфорок та особливості керування. Попередньо потрібно дізнатися параметри потужності та енергоспоживання. Це особливо важливо при купівлі плити для промисловості або ресторану.

Реклама Google

Telegram Channel