Курси НБУ $ 41.04 € 44.79
У райцентрі на Волині борються зі сказом тварин

«Цей штрик тобі не зашкодить!»

Фото – Володимирська міська рада.

У райцентрі на Волині борються зі сказом тварин

У зв’язку із карантинними заходами, які запроваджені у Володимирі через виявлений сказ у домашньої тварини, фахівці державної ветеринарної клініки активно працюють, здійснюючи вакцинацію тварин під час подвірного обходу

Вчора у Володимирі мобільна бригада ветеринарної служби проводила вакцинацію домашніх та безпритульних тварин, а саме в районі супермаркету «АТБ», продуктового ринку, автостанції, а також у приватному секторі вулиць Устилузької та Зимнівської. Таким чином провакциновано 36 тварин, з яких 13 – безпритульні.

Надалі такі виїзди мобільної групи для вакцинації будуть проводитися і в інших мікрорайонах міста, проте, враховуючи завантаженість працівників ветслужби, сталого графіка вони поки що не вказують.

У зв’язку із карантинними заходами, які запроваджені в місті через виявлений сказ у домашньої тварини, фахівці державної ветеринарної клініки активно працюють, здійснюючи вакцинацію тварин під час подвірного обходу, безпосередньо у клініці та під час виїздів у місті.

Фото – Володимирська міська рада.
Вчора провакциновано 36 тварин, з яких 13 – безпритульні. Фото – Володимирська міська рада.

 Вкотре наголошуємо на необхідності вакцинації ваших домашніх тварин, оскільки є загроза поширення сказу! Сьогодні на телефонну лінію міської ради надійшла інформація про те, що в одному із обійсть міста, що в районі вулиці Устилузької, агресивний кіт, який кількома днями раніше травмував дитину господаря, помер. Даний випадок на контролі у представників ветслужби, наразі очікуються результати експертизи.

Тож просимо у разі виявлення будь-яких симптомів сказу у тварин, не допускати травматизації людей та одразу звертатись до ветеринарів!

Також не затягуйте з отриманням медичної допомоги, яку у випадку укусів чи подряпин тваринами, вам фахово нададуть у Володимирському ТМО.

Для вакцинації домашніх тварин звертайтеся за адресою: вул. Кобзарська, 1, з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю з 8.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 13.45), інформує Володимирська міська рада.

Читайте також: У громаді на Волині виявили сказ у домашнього кота.

Реклама Google

Telegram Channel