Курси НБУ $ 41.04 € 44.79
Криптогаманець Trustee Plus заявив про 80 000 оформлених платіжних карток у річницю продукту

Фото: trusteeglobal.com.

Криптогаманець Trustee Plus заявив про 80 000 оформлених платіжних карток у річницю продукту

Представники криптогаманця Trustee Plus відзвітували про вражаюче досягнення в першу річницю платіжної картки. За їхніми словами, понад 80 000 користувачів скористалися перевагами продукту, який перевернув їхнє уявлення про можливості криптоактивів. За минулий рік вони провели 10 млн транзакцій з використанням картки!

Ба більше, понад 450 000 користувачів завантажили й встановили криптогаманець Trustee Plus. При цьому з 1 по 12 серпня 2024 року компанія офіційно святкує перший рік з моменту виходу на ринок платіжної картки.

З цієї нагоди розробники ініціювали проведення спеціальної акції. Вона дає змогу оформити платіжну криптокарту зі знижкою 50%. Така можливість дозволяє новим клієнтам розпочати використання цифрових активів, які надають незалежність від банківських обмежень і застарілої традиційної фінансової системи.

«Минулий рік показав, що наш продукт не тільки виправдав очікування, а й має величезну популярність серед десятків тисяч українців. Платіжна картка Trustee Plus відкрила клієнтам нові горизонти, раніше недоступні їм. Ми продовжуємо розвивати наш сервіс для Web3-спільноти та готуємо безліч нових функцій та інноваційних рішень», — заявив генеральний директор Trustee Plus Вадим Груша.

Розробники окремо підкреслили, що подорож користувачів Trustee Plus сферою цифрових активів тільки починається. Прямо зараз команда проєкту активно працює над впровадженням продуктів наступного покоління і поліпшенням функціонала криптогаманця.

Яскравим прикладом своєчасної реакції на актуальні тенденції є рух платформи у бік популярних сьогодні «тапалок». Йдеться про Telegram-ігри з десятками мільйонів гравців — Hamster Combat і Dogs.

Криптогаманець пропонує можливість вивести ігрові монети на карту Trustee Plus, використовуючи для цього стейблкоїни USDT. Простий і зрозумілий процес дає змогу швидко перевести віртуальні активи в реальні гроші.

Крім того, Trustee Plus має масу інших переваг: миттєва купівля usdt erc20, біткоїна, Ethereum і трьох десятків інших монет. Нульова комісія на більшу частину операцій, швидке поповнення рахунку через банківську карту та багато інших плюсів.

Усе це вкотре демонструє, чому Trustee Plus є безсумнівним лідером української галузі цифрових активів.

Реклама Google

Telegram Channel