Курси НБУ $ 40.98 € 44.77
У місті на Волині провели інформаційний захід про переваги грудного вигодовування

На майдані інформували мам немовлят та жінок, які готуються до пологів про особливості годування грудьми.

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині провели інформаційний захід про переваги грудного вигодовування

6 серпня у місті Нововолинськ на майдані Незалежності відбувся захід «Підтримуємо грудне вигодовування разом!»

Він присвячений Всесвітньому Тижню грудного вигодовування, який припадає на період з 1 по 7 серпня. Основна мета події – привернути увагу та поінформувати про важливість та користь грудного вигодовування.

Про це розповіли у Нововолинській міській раді.

На центральній площі Нововолинська організатори облаштували кілька локацій.

На локації Нововолинського відділення центру контролю та профілактики хвороб розповідали про профілактику і захист новонароджених від інфекцій. У працівників Центру первинної медико-санітарної допомоги можна було отримати невідкладну допомогу. Фахівці з соціальної роботи та психологи Центру життєстійкості презентували програму «Батьківство без стресу». Працівники Центру соціальних служб проводили майстеркласи та гралися з дітьми, інформували відвідувачів про доступні послуги соціальні послуги. А працівники управління соціальної та ветеранської політики консультували щодо порядку отримання одноразової допомоги при народженні дитини та пакунка малюка.

Спікери Тетяна Тиханська – сімейна лікарка, консультантка з грудного вигодовування, член Академії Грудного вигодовування України, Ярослава Вдовенко – сімейна лікарка, член Української Академії Педіатричних спеціальностей, Олена Шелепа – лікар-педіатр КНП «Нововолинський центр ПМСД», Діана Дубровська – лікар-педіатр КНП «Нововолинська ЦМЛ», консультантка з грудного вигодовування інформували мам немовлят та жінок, які готуються до пологів про особливості годування грудьми, режим харчування жінок, догляд за молочними залозами, про введення прикорму, завершення грудного вигодовування та інші теми, які стосуються немовлят. Відповідали на питання відвідувачок заходу.

Модерувала захід Тетяна Тиханська.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині малюків запрошують на перші в житті змагання.

Реклама Google

Telegram Channel