Курси НБУ $ 40.98 € 44.77
Алкоголік медведєв у відповідь на українські війська на Курщині погрожує «йти до Києва і далі»

Ну як від такого не запити?

Фотоколаж із сайту versiya.info.

Алкоголік медведєв у відповідь на українські війська на Курщині погрожує «йти до Києва і далі»

Дісталося в його словесному поносі і «англійським виродкам»

Заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв заявив, що після атаки ЗСУ на Курську область росії війна має набути «відкрито екстериторіального характеру», він також пригрозив «відплатою», додавши, що країна-окупант зупиниться, тільки тоді, коли вважатиме за потрібне.

Про це медведєв написав у Telegram, інформує «Українська правда».

Пряма мова поплічника путіна: «Причини і цілі терористичної операції укронацистів (так Медведєв називає українців. – Ред.) у Курській області вже детально і об’єктивно відображені в аналітиці. Необхідно винести серйозний урок з того, що сталося, і виконати те, що НГШ В. Герасимов пообіцяв верховному головнокомандувачу – нещадно розгромити і знищити ворога.

З цього моменту СВО має набути відкрито екстериторіального характеру. Це вже не просто операція з повернення наших офіційних територій і покарання нацистів. Можна і потрібно йти на землі поки що існуючої України. До Одеси, до Харкова, до Дніпропетровська, до Миколаєва. До Києва і далі».

медведєв заявив, що нібито дії України в Курській області рф тепер «повинні зняти з цієї теми (російської окупації українських територій. Ред.) будь-які табу» і що нібито тепер про це «можна і потрібно говорити відкрито, без сорому і дипломатичних реверансів».

Він також у своїй традиційно-хамській манері почав погрожувати Україні і її партнерам «відплатою».

«Нехай це усвідомлюють усі, включно з англійськими виродками: ми зупинимося тільки тоді, коли вважатимемо для себе це прийнятним і вигідним», – заявив медведєв.

Читайте також: Українські війська просунулися до 10 км углиб Курської області росії.

Реклама Google

Telegram Channel