Курси НБУ $ 40.99 € 44.81
«Якщо Росія впаде…»: Лукашенко панікує

Правитель Білорусі Олександр Лукашенко.

Фото ТСН.

«Якщо Росія впаде…»: Лукашенко панікує

Білоруський диктатор намагався залякати країни СНД страшними наслідками після краху Росії

Якщо Росія впаде, то не встоять й інші держави Співдружності незалежних держав (СНД), які «нікому в світі не потрібні». Тому країнам СНД потрібно триматися разом і не шукати тільки власну вигоду.

З таким «криком відчаю» виступив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі Ради міністрів внутрішніх справ СНД у четвер, 8 серпня, пише ТСН з посиланням на Белта.

«Може скластися ситуація так, що будь-яка з наших держав без цієї єдності не обійдеться. І якщо ми сьогодні це не зрозуміємо, з кожним з нас розберуться окремо. Але якщо впаде Росія – в цю вирву ми будемо втягнуті всі», – застеріг він.

Білоруський диктатор додав, що у зв'язку з проведенням «СВО» в Україні багато «керівників і силовиків» почали шукати для себе вигоду у цій ситуації, «чого бути категорично не повинно».

«Ви знаєте, мужики, виходячи зі свого досвіду, скажу, що життя таке бурхливе зараз і дуже мінливе. Багато хто шукає вигоду, у тому числі намагається уникнути загального нашого, створеного за радянських часів тренду розвитку. Деякі думають: «Подалі від Росії триматимемося, вона під санкціями. Ми якось боїмося потрапити під них... Шукаємо свою вигоду». Не робіть цього», – не втримав емоції Лукашенко.

Він попередив, що нікому не відомо, «що буде завтра з нами, з нашими державами», й не виключено, що комусь з країн СНД доведеться йти до Росії з простягнутою рукою і просити про допомогу. «А останні події говорять про те, що нікому ми не потрібні. Ні Росія, ні ми з вами», – побідкався білоруський диктатор..

Реклама Google

Telegram Channel