Курси НБУ $ 40.99 € 44.81
Хоч «військове ПДФО» забрали, у Ковелі все одно знайшли 59 мільйонів для ЗСУ

Разом - до перемоги!

Волинь-нова

Хоч «військове ПДФО» забрали, у Ковелі все одно знайшли 59 мільйонів для ЗСУ

Місто хоч і незначно, але перевиконує надходження до бюджету

Відбулось засідання виконкому, яке провів міський голова Ковеля Ігор Чайка. У ході роботи було розглянуто звіти про Програму економічного і соціального розвитку  та  виконання бюджету міської територіальної громади за перше півріччя 2024 року, повідомили в міськраді.

Начальник фінансового управління Валентина Романчук поінформувала, що бюджет по загальному та спеціальному фондах виконаний на 100, 2%, а по власних надходженнях територіальної громади — на 102,2 %. Понад план отримано власних доходів 7 млн 468 тис. грн.

 

 Основним бюджетоутворюючим показником  залишаються  податки та збори на доходи фізичних осіб. Значного росту тут не спостерігається, оскільки з  1 жовтня 2023 року все ПДФО від силових відомств скеровується до державної казни. Це передбачено змінами до законодавства до завершення  воєнного стану.

Втім, Ковельська громада і надалі продовжує підтримувати наші Сили Оборони. Цьогоріч на ці потреби скеровано — 59 мільйонів гривень.

Відзначалось, що окремі  підприємства суттєво збільшили  перерахування  ПДФО. Серед них  – АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ», ВКП «АГРОПРОМТЕХЦЕНТР», ТОВ «ВОГ КАФЕ», ТОВ «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ», ТОВ «Компанія АЛТЕКС», ПП «Компанія ЮКОН», ТОВ «САВА-УА», ТОВ «БРЕНВЕЛЬ», ТОВ «Нова Пошта», ТОВ «ІДЕЯ».

Реклама Google

Telegram Channel