Курси НБУ $ 40.99 € 44.81
Зеленський: Росія принесла війну на нашу землю і повинна відчувати, що нею зроблене

Володимир Зеленський.

Волинь-нова

Зеленський: Росія принесла війну на нашу землю і повинна відчувати, що нею зроблене

У президента України Володимира Зеленського зросла кількість спілкувань з командуванням Збройних сил

 Лише за сьогодні він уже тричі зустрічався з очільником Генштабу ЗСУ Олександром Сирським.

Про це голова держави розповів у традиційному зверненні до країни з підсумками дня. Щоправда, президент знову нічого не сказав про події у Курській області, лише натякнув на них. Росія принесла нам війну і повинна відчувати це, зазначив він.

За словами Зеленського, всі три доповіді головкома ЗСУ були результативні, «саме такі, які потрібні нашій державі зараз». Про що саме доповідав Сирський, президент не уточнив.

«Українці вміють досягати своїх цілей. І це не ми вибрали досягати цілей у війні. Росія принесла війну на нашу землю й повинна відчувати, що нею зроблене. Ми ж прагнемо якнайшвидше досягати своїх цілей у мирний час – за умов справедливого миру», – підкреслив він.

Окрім Сирського, доповідав сьогодні Зеленському й міністр оборони Рустем Умєров. Як пояснив президент, очільник МО розповідав про постачання озброєнь і техніки для нашої армії. «Доповідав сьогодні також керівник СБУ Малюк – про наші операції та про делікатну роботу СБУ, яка захищає українців – захищає від російських диверсій і спроб замахів усередині нашої держави», – додав президент.

Реклама Google

 

Telegram Channel