Курси НБУ $ 41.12 € 44.89
Як на Волині усім селом наближали Перемогу

Вдалося зібрати 17 тисяч 400 гривень, яку передадуть на підтримку воїнів 100-ї бригади.

Фото – Волинська єпархія Православної Церкви України.

Як на Волині усім селом наближали Перемогу

Церковна громада села Сокіл Рожищанського деканату (Луцький р-н) спільно з працівниками місцевого Будинку культури організували доброчинний захід для захисників

Дійство відбулося в день Преображення Господнього на подвірʼї храму Святої Трійці.

Про це повідомила Волинська єпархія Православної Церкви України.

«Усі охочі готували вдома різні смаколики та продавали на ярмарку. Такий захід уже став традиційним, аби разом наближати перемогу. Долучилися дуже багато людей, приходили, купували та, таким чином, робили свій вклад у допомогу Збройним силам України», – розповів настоятель парафії архімандрит Яків (Мільян).

Душпастир зауважив: продали все, що було виставлено на ярмарку. «Вдалося зібрати 17 тисяч 400 гривень, які ми відправимо на підтримку воїнів 100-ї бригади. Зокрема, наша волонтерка попередньо оголосила про збір коштів на евакуаційний автомобіль, тож туди і спрямуємо ці гроші. Всього потрібно зібрати 150 тисяч гривень», – зазначив священнослужитель.

Також отець Яків наголосив, що парафіянки від початку повномасштабної війни часто збираються гуртом, готують різні страви та відправляють військовим на передову», – йдеться в повдомленні.

Читайте також: Мамі полеглого Героя з Волині вручили посмертну відзнаку сина.

Реклама Google

Telegram Channel