Курси НБУ $ 41.12 € 44.89
Яка громада на Волині виділила найбільше коштів на підтримку ЗСУ

Допомога нашим військовим – у пріоритеті!

Фото: facebook.com.

Яка громада на Волині виділила найбільше коштів на підтримку ЗСУ

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко провів чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Керівники районів області відзвітували про стан проведення публічних закупівель громадами Волині в I півріччі 2024 року для забезпечення та підтримки сил оборони. 

Про це йдеться на сторінці посадовця.

У I півріччі 2024 року територіальними громадами Камінь-Каширського району було виділено та закуплено товарів і послуг для підтримки наших військових на 15 млн 350 тис. грн.

Найбільші суми, по 4 млн грн, виділили Камінь-Каширська, Маневицька та Прилісненська громади. Решта – по 1 млн грн.

15 громад Луцького району на підтримку армії в I півріччі цього року спрямували понад 264 млн грн. Найбільше коштів виділила Луцька міська територіальна громада - понад 229 млн грн. Боратинська громада – 19 млн 967 тис. грн. Підгайцівська громада – 8 млн 896 тис. грн.

Луцькою районною військовою адміністрацією здійснено закупівлі для сил оборони на суму понад 3 млн грн.

У Володимирському районі на потреби Збройних сил України спрямовано понад 22 млн грн. Зокрема, Володимирською міською радою проведено 10 закупівель на суму 12 млн грн. Нововолинська міська рада виділила 5 млн 600 тис. грн. Павлівська громада – проведено 10 закупівель на суму понад 1 млн грн.

Також Володимирська міська рада здійснила процедури закупівлі на суму 920 тис. грн для здійснення поточного ремонту доріг, ліквідації ямковості біля військових частин.

У Ковельському районі було проведено закупівлі на суму 42 млн 256 тис. грн. З них левова частка коштів виділена Ковельською міською радою, понад 26 млн 397 тис. грн.

Завдання робочої групи «Прозорість та підзвітність» залишаються незмінними – прозоре використання коштів, як обласного, так і місцевих бюджетів, без зловживань та тіньових схем.

Допомога нашим військовим - у пріоритеті.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На автошляхах Волині наводять лад (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel