Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
Влада путіна визнала Порошенка «терористом та екстремістом»

Про «терористів» «Пороха» ще увесь світ знатиме, коли горітиме москва і палатиме...

Фото із сайту eurosolidarity.org.

Влада путіна визнала Порошенка «терористом та екстремістом»

Він у відповідь запропонував конкурс, щоб покепкувати з «русні»

Петра Порошенка у росії визнали терористом та екстремістом – відповідні документи п’ятий президент оприлюднив у соцмережах. Порошенко також оголосив конкурс на кращу назву для своєї «терористичної організації» і пообіцяв гарний приз для переможця.

«Ви знаєте, від чого зараз болить голова у росіян? Не тільки від FPV-дронів, скидів та роботи нашої «арти». Нещодавно російський суд визнав мене терористом та екстремістом. Звісно, це – за ті речі, якими я пишаюся: за підтримку ЗСУ, за створення української церкви, за захист української мови. Але в їхньому «кривосудді», щоб внести мене до реєстру, вони мають вписати туди назву терористичної організації, до якої я нібито належу. Шукають, судяться, відправляють запити в «мін’юст». Тому пропоную спростити роботу цим виродкам», – зазначив Порошенко.

«Оголошую конкурс: вигадайте назву для моєї «терористичної» організації, яку ці потвори могли б написати у своїх документах. Повірте, вони дуже уважно стежать за моїми сторінками, особливо – в телеграмі, хай обирають. А той, хто придумає найкращу назву – отримає від мене подарунок, дуже особливий», – запропонував лідер «Євросолідарності».

Ліна ВОГОНЬ.

Реклама Google

Telegram Channel