Курси НБУ $ 41.12 € 44.89
В обласному центрі Волині привітали будівельників з нагоди професійного свята

За вагомий внесок кращим працівникам і колективам вручили почесні грамоти та подяки.

Фото: Фейсбук.

В обласному центрі Волині привітали будівельників з нагоди професійного свята

День будівельника в Україні традиційно відзначається другої неділі серпня

Сьогодні заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк привітала будівельників з нагоди їх професійного свята, яке відзначатимуть у неділю, 11 серпня.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

Вона відзначила, що будівельники є невід'ємною частиною життєдіяльності міста, адже саме їхні зусилля дозволяють створювати нові житлові та комерційні простори, які визначають його вигляд і функціональність.

«Сьогодні ми святкуємо не просто професійне свято, а визнаємо ваші зусилля в тому, щоб наша громада була доступною, красивою, давала широкі можливості для людей, які влаштовують тут своє життя. Під час війни — непросто організовувати робочий процес, адже багато ваших працівників захищають Україну на фронті. Окрім цього є чимало інших викликів часу. Проте, вам вдається це робити на високому рівні. Житло, збудоване вашими руками, є зручним, функціональним та користується попитом. Бажаю вам міцного здоров’я, нехай якнайкраще складаються обставини для комфортного життя, особистих здобутків та перемоги нашій Україні», — підкреслила Ірина Чебелюк у своїй промові.

Відзначаючи вагомий внесок представників галузі, Ірина Чебелюк вручила почесні грамоти та подяки кращим працівникам і колективам.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У двох навчальних закладах Камінь-Каширщини подбали про комфорт та безпеку школярів (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel