Курси НБУ $ 41.12 € 44.89
У центрі Луцька невдовзі з'явиться нова парковка

Замовникам робіт, доручено внести зміни в схему організації дорожнього руху.

Фото: Фейсбук.

У центрі Луцька невдовзі з'явиться нова парковка

Відбулося чергове засідання робочої групи з покращення організації дорожнього руху на території Луцької міської територіальної громади, яке провів секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко

Учасники розглянули звернення мешканців будинку № 52а на вулиці Потебні щодо влаштування додаткового заїзду до Луцького національного технічного університету. Працівники навчального закладу дослухались до порад та обіцяють зробити заїзд до корпусу ЛНТУ.

Про це інформують у Луцькій міській раді. 

Під час засідання обговорили зміни до схеми організації дорожнього руху на проспекті Відродження, щоб в майбутньому, при проведенні капітального ремонту, урахувати усі побажання та зробити відповідно до усіх вимог чинного законодавства.

Вже невдовзі поруч з Волинським академічним обласним українським музично-драматичним театром імені Тараса Шевченка працівники КП «АвтоПаркСервіс» облаштують автопарковку. Тому їм, як замовникам робіт, доручено внести зміни в схему організації дорожнього руху.

Тим часом департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради повинен привести у відповідність до вимог нормативних документів розділову смугу на вулиці Назарія Яремчука та замовити схему організації дорожнього руху на вулиці Григорія Андрузького в селі Прилуцьке Луцької міської територіальної громади.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У двох навчальних закладах Камінь-Каширщини подбали про комфорт та безпеку школярів (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel