Курси НБУ $ 41.12 € 44.89
«Орден Святого Пантелеймона» – бойовому медику і лікарю-нейрохірургу з Волині

Іван Бобрик та Олександр Солобчук – після перших привітань із «медичним Оскаром» України.

Фото з фейсбук-сторінки Оксани Коваленко.

«Орден Святого Пантелеймона» – бойовому медику і лікарю-нейрохірургу з Волині

Це – найвища відомча нагорода у сфері медицини

Її було запроваджено у 2009 році за благословення предстоятелів найбільших християнських церков України. Орден має форму рівностороннього хреста, у центрі якого – зображення Святого Пантелеймона. «Медичний Оскар» України, як іще називають цю нагороду, вручають людям, життя яких означене принципами клятви Гіппократа, за самовіддане служіння українському народу, мужність, стійкість у боротьбі за здоровʼя українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором.

 «Медичний Оскар» України, як іще називають цю нагороду, вручають людям, життя яких означене принципами клятви Гіппократа, за самовіддане служіння українському народу.

Уродженець Маневичів Олександр Солобчук до війни працював реабілітологом, а після початку повномасштабного вторгнення пішов захищати незалежність та суверенітет України. З високою відзнакою його привітали маневиччани: «Щиро радіємо за нашого мужнього земляка! Пишаємося його успіхами, зичимо подальших досягнень і звершень у професійній діяльності. Велика вдячність батькам – Олександру Івановичу та Галині Миколаївні, які усе своє життя присвятили професії лікаря у КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня», за достойне виховання сина – справжнього патріота рідної землі», – читаємо на сайті Маневицької селищної ради.

Такою ж нагородою відзначили лікаря-нейрохірурга вищої категорії Волинської обласної клінічної лікарні» Івана Бобрика. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці медичного закладу. «Від щирого серця вітаю вас, Іване Степановичу, і всю родину-«Легенду» з такою нагородою. Коли високий професіоналізм та добре серце поєднані в одній особі лікаря, то це – шанс людині на повноцінне життя, а часто і шанс на саме життя! Як показують результати вашої професійної діяльності, ваші людські та професійні якості варті найвищих нагород», – йдеться в одному із коментарів у соцмережі. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel