Курси НБУ $ 41.12 € 44.89
Волинянин за допомогою мікрогранту закупив необхідне обладнання та розширив бізнес

Віталій завжди охоче береться за складні випадки та надає безплатну консультацію клієнтам.

Фото: Фейсбук.

Волинянин за допомогою мікрогранту закупив необхідне обладнання та розширив бізнес

Віталій Власюк багато років поспіль здійснював продаж деталей, приладів та фарб для автотранспортних засобів у власній крамничці

Напрацював базу постійних покупців. Та життя потребувало постійного розвитку і змін, тому вирішив удосконалити свої знання в комп’ютерному підборі фарб для автомобілів.

Про це інформують у Володимирській міській раді.

Про те, що можна отримати гроші від держави на створення або розвиток власного бізнесу, підприємець дізнався від знайомих. Через застосунок «Дія» подав заяву і бізнес-план. Успішно пройшов співбесіду у Волинському обласному центрі зайнятості. А згодом – отримав позитивне рішення про надання мікрогранту. На отримані кошти Віталій придбав необхідне обладнання та створив два робочих місця, що є головною метою активної програми.

Комп’ютерний підбір фарби підприємець здійснює за допомогою спеціального програмного забезпечення, яке показує найбільш точні результати у відмінності між свіжопофарбованими і старими деталями. Це дозволяє мінімізувати людський фактор сприйняття кольору. Для правильного підбору фарби Віталій Степанович опирається на показники спектрофотометра. Це прилад, який вимірює відображення і відповідає за накладення світла на зразок. Після чого комп’ютерна програма проводить аналіз отриманих даних, а вже тоді підбирає потрібний колір фарби.

Віталій завжди охоче береться за складні випадки та надає безплатну консультацію клієнтам. Підприємець зізнається, що найважче та найцікавіше в роботі комп’ютерного підбору – це розгадувати шифр кольору китайських виробників. Він впевнений, що ринок комп’ютерного підбору автомобільних фарб не відставатиме в попиті від інших послуг в автомобільній сфері. «Потрібно робити те, що дається важко», – каже Віталій Степанович.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині говорили про Шевченка, пили улюблений напій Кобзаря та співали пісні на його вірші.

Реклама Google

Telegram Channel